Tervetuloa! Tämä on organisaation Vuoksenlaakson metodistiseurakunta saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua www.vuoksenlaakso.metodistikirkko.net ja on laadittu / päivitetty 24.01.2021. Palvelua koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia.

Olemme arvioineet palvelun saavutettavuuden itse

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Täyttää saavutettavuusvaatimukset osittain.

Ei-saavutettava sisältö

2. Kohtuuton rasite

Seurakunnan nettisivut ja youtube-kanava tarjoaa jumalanpalveluksia ja hartauksia live-lähetyksinä ja nämä jäävät vielä tallenteina korkeintaan muutaman kuukauden ajaksi nähtäväksi youtube-kanavalle. Tekstityksen tekeminen pienen seurakuntamme live-tallenteisiimme on mielestämme kohtuuton rasitus sekä työmääränsä että kustannusten puolesta.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme? Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi

Sähköpostilla

vuoksenlaaksonmetodistisrk@gmail.com

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon Avautuu uuteen ikkunaan. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000