Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Ristin Johannes: Cántico Espiritual (YouTube & Live)

29 lokakuunklo 14:00 - 1 marraskuunklo 00:00

Aloitimme elokuussa 2023 yhteisen 25-osaisen matkan Ristin Johanneksen Laulujen Laulun (Cántico Espiritual) innoittamana hiljaisen rukouksen ja mietiskelyn poluilla. Etsimme Kristuksen kasvoja ja hänen rakkauttaan. Matkaa voi kulkea joko omaan tahtiin netissä (YouTube) tai jumalanpalveluksen yhteydessä yhdessä porukalla. Tällöin on mahdollista jakaa kokemuksia hetken jälkeen ja keskustella muiden kanssa.

Matka julkaistaan YouTubessa  15 minuutin mittaisina hiljentymishetkinä kerran sunnuntaisin. Uusi osa julkaistaan aina kello 9 aamulla. Live tapaaminen ja YouTube -ohjaus kirkolla on jumalanpalveluksen jälkeen.

Yhden osan parissa voi viettää aikaa esimerkiksi tuon viikon verran oman ajankäytön mukaan. Voit käydä ohjauksen läpi vaikka päivittäin, muutaman kerran viikolla tai ihan kertaalleen. Tämä on sinun matkasi, joten valitset itsellesi sopivan tavan rytmittää sen. Nettitoteutuksessa toki voit valita oman tahtisi kulkea vaikka nopeamminkin. Kirkolla olemme rytmittäneet matkan viikottaiseen tahtiin, jolloin Laulujen Laulun matka kestää noin puoli vuotta.

Ohjaukset löydät seurakuntamme YouTube kanavalta tai suoraan tämän linkin takaa.

Tällä viikolla vuorossa on:
Cántico Espiritual: Kevyesti liitävät linnut (Osa 12)

Tiedot

Alkaa:
lokakuu 29klo 14:00
Loppuu:
marraskuu 1klo 00:00